Friday, August 14, 2009

The Fascist Clowns

Stupid Clown Nr 1:


Stupid Clown Nr 2:

Hard to find better pictures of our foes. Let's start doing these of Gordon Brownie, Reinfeldt, Sarkozy, Markel (would not make any difference) and all the rest of our enemies. All these people, and many more, are fucking up the world together with brain-less journalists and cornflake economists.

2 comments:

 1. Du fortsätter och blandar och ger...tror du skulle göra dig själv en stor tjänst och börja läsa in mer, framförallt historia.
  Dessa personer är endast marionetter....
  Jag gillar mycket du skriver och tar upp men ofta blir det självmål och ganska illa underbyggt. Titta djupare, titta i historien och framförallt, FOLLOW THE MONEY.
  //Daft

  ReplyDelete
 2. Historia är iofs min hobby och ett av de ämnen jag råkar ha examina i och det är ytterst sällan jag stöter på någon som har samma kunskaper. Tveksamt om du når upp till samma nivå. Marionetter? tja, i till stora delar, men det krävs också en viss kunskap och politisk savy för att nå de nivåerna. Givetvis måste man sälja sin själ och någon äger den, men pratar du om NWO eller Bilderberg så köper jag inte de ideerna, iaf inte helt. Det finns en agenda, men det betyder inte att det alltid har sin grund i en konspiration.

  Vore intressant att veta vad du menar med "självmål" och "illa underbyggt". Hittar du fel och brister är du välkommen att påpeka och argumentera, det är möjligt att jag missar ett och annat, speciellt när jag sitter på jobbet och skriver, men det för det mesta är det 100%.

  ReplyDelete